Healthtech Adria Meetup #2

Healthtech Adria Meetup #2

location-iconCentar za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Split, Split

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Healthtech Adria Meetup #2, 06.03.2024. u Centar za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Split, Split

U srijedu 6. ožujka 2024. u 18 sati, NetHub akcelerator i Medicinski fakultet u Splitu organiziraju drugo izdanje Healthtech Adria Meetupa na temu primjene umjetne inteligencije u zdravstvu. Meetup će se održati u prostorijama Centra za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu (zgrada B, etaža -1), Šoltanska 2A.

Na Meetupu će se okupiti jedni od najutjecajnijih stručnjaka na hrvatskoj healthtech sceni koji će reći nešto više o izazovima koje donosi razvoj i primjena umjetne inteligencije u zdravstvenom sektoru. Pridružit će se dr. sc. Goran Krakar, doktor medicine, specijalist pedijatrije i pedijatrijske neurologije te ravnatelj Poliklinike za dječje bolesti dr. Sabol; izv. prof. dr. sc. Petar Šolić, izvanredni profesor na splitskom FESB-u te osnivač i direktor poduzeća Waveform; Ivan Biliškov, osnivač i direktor IT poduzeća Codeasy i doktorand na splitskom FESB-u, Ognjen Bagatin, suvlasnik i direktor Poliklinike Sinteza koja je dio medicinske grupacije Futura Medical Group. Panel-raspravu moderirat će Maja Čurković iz NetHub akceleratora.

Sudjelovanje na Meetupu besplatno je, ali je potrebno izvršiti registraciju ispunjavanjem obrasca. Broj mjesta ograničen je.

Podijeli događaj: