Healthtech Adria Meetup

Healthtech Adria Meetup

location-iconCentar za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Split, Split

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Healthtech Adria Meetup, 30.11.2023. u Centar za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Split, Split


U četvrtak 30. studenoga 2023. u 18 sati NetHub akcelerator i Medicinski fakultet u Splitu organiziraju prvi Healthtech Adria Meetup na temu razvoja zdravstvenog inovacijskog ekosustava. Meetup će se održati u prostorijama Centra za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu (zgrada B, etaža -1).

Na Meetupu će se okupiti stručnjaci koji predstavljaju različite dionike inovacijskog ekosustava i koji će iznijeti vlastite perspektive o izazovima razvoja zdravstvenog inovacijskog ekosustava. Pridružit će nam se Arsen Ivanišević, doktor medicine, specijalist ortoped iz Kliničkog bolničkog centra Split i osnivač startupa Xiphoid, doc. dr. sc. Benjamin Benzon, doktor medicine i istraživač s Medicinskog fakulteta u Splitu, Antonio Perić-Mažar, suosnivač i direktor IT poduzeća Locastic te suorganizator Tinel meetupa, izv. prof. dr. sc. Jelena Šuran, suosnivačica i direktorica startupa ApiotiX Technologies, te Marko Mimica, suosnivač i direktor NetHub akceleratora za razvoj tehnologija u zdravstvu. Panel-raspravu moderirat će Maja Čurković iz NetHub akceleratora.

Sudjelovanje na Meetupu besplatno je, ali je potrebno izvršiti registraciju ispunjavanjem obrasca. Broj mjesta ograničen je.

Podijeli događaj: