HARI RONČEVIĆ

[OTKAZANO] HARI RONČEVIĆ

location-iconKastav - Crekvina, Kastav

HARI RONČEVIĆ

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za HARI RONČEVIĆ, 02.08.2023. - 03.08.2023. u Kastav - Crekvina, Kastav

Slavljenički koncert Hari Rončevića "Još ovaj put 30 godina" održati će se i u Kastvu na Crekvini, a njime će majstor emotivnih stihova obilježiti 30 godina iznimno bogate kantautorske karijere.

Od izvedbe Buntovnika bez razloga u malom splitskom kafiću, nastupa na Melodijama hrvatskog Jadrana s pjesmom Getanin pa do danas kada njega i njegove pjesme znaju svi, Hari za svoju vjernu publiku priprema najljepše i najobožavanije pjesme koje su obilježile njegovo stvaralaštvo.

Kao iznimno plodan autor, s nekim se je pjesmama teže rastajao u životu. Jedna od njih je i "Još ovaj put", za koju je rekao: "Napokon, odlučio sam snimiti pismu koju sam poklonio Oliveru Dragojeviću."

Podijeli događaj: