HANGMEN - Hard Place 13th birthday party

HANGMEN - Hard Place 13th birthday party

location-iconHard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za HANGMEN - Hard Place 13th birthday party, 03.10.2023. - 04.10.2023. u Hard Place, Zagreb

Petodnevnu proslavu 13tog rođendana Hard Placea započet ćemo u utorak 03.10. sjajnim koncertom legendarnog banda HANGMEN (U.S.A.). Svi ljubitelji Supersuckersa ili Nashville Pussy bit će oduševljeni onim što već 30 godina Bryan Small i ekipa rade. Karijera im je obilježena svim mogućim što im se moglo dogoditi - od velikih diskografskih kuća i puno novca do borbe s ovisnošću o drogama, ali ništa ih nije pokolebalo na njihovom putu da sviraju iskonski rock'n'roll.
Počeli su davne 1986. kada se Small doselio u Los Angeles i osnovao band i odmah ih je zapazio pjevač bandova Black Flag i Circle Jerks Keith Morris koji im je producirao demo snimke i postao manager banda. Potpisali su ugovor za veliku diskografsku kuću Capitol Records i izdali svoj prvi istoimeni album koji je producirao producent Motorheada Vic Maile, ali velike nade brzo su propale. Prešli su na novu diskografsku kuću (u kojoj su bili The Nymphs i Nirvana) i snimili drugi album "Suicide Doors" kojeg je producirao Rob Younger, pjevač legendarnog banda Radio Birdman, ali album nikada nije izdan i band je zapao u ovisnost o drogama. Ipak Small se uspio izvući iz pakla droge i krenuo ponovo svirati, što je rezultiralo novim alubumom "Metallic I.O.U."
Krenule su i turneje sa starim fanovima HANGMENA bandovima Social Distortion i Supersuckers (čak je u jednom trenutku Small svirao gitaru u Supersuckersima jer je njihov gitarista imao slomljenu ruku). Kasnije je gitarista Supersuckersa uzvratio uslugu i producirao album "In the City", a čak su i napisali jednu pjesmu zajedno. Nova diskografska kuća izdala je album "Lost Rocks", retrospektivu banda u 18 pjesama, a nakon toga su snimili album "East Of Western" album koji je dobio sjajne kritike. Kritičari su čak počeli uspoređivati Smallove skladateljske sposobnosti s Tom Pettyjem i Neil Youngom. Novi singl koji najavljuje novi album je "Midnight Riders", a HANGMEN po prvi puta sviraju u Hrvatskoj i Zagrebu u Najvećem Malom Rock Klubu u Gradu i sigurno nas očekuje fenomenalna i istinska rock svirka. Ne propustite i nabavite ulaznicu na vrijeme u pretprodaji na šanku ili putem entrio hr.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.