Halid Bešlić

Halid Bešlić

location-iconArsenal Zadar, Zadar

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Halid Bešlić, 24.02.2024. - 25.02.2024. u Arsenal Zadar, Zadar

Halid Bešlić u Arsenalu!
Uzbudljiv događaj dolazi ravno do vašeg srca - Halid Bešlić, legenda glazbene scene, dolazi u Arsenal u subotu 24.02.2024. s nevjerojatnim koncertom koji će nas odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje.
Halid Bešlić, glazbena ikona i majstor balada, dovest će svoj nevjerojatan talenat i karizmu ravno do vaših srca. S višedesetljetnim iskustvom, Halid će nas provesti kroz vlastiti glazbeni vremeplov.
Arsenal će zaiskriti energijom, svjetla će stvoriti magičnu atmosferu, a Halid Bešlić će nas povesti na putovanje kroz vlastiti glazbeni svijet.
Ne propustite priliku postati dijelom ovog nevjerojatnog glazbenog iskustva! Rezervirajte svoje mjesto na koncertnom događaju godine i prepustite se čaroliji uživo s Halidom Bešlićem.
Doživite glazbu s dušom. Vidimo se u Arsenalu!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.