Haiku Garden u Močvari

Haiku Garden u Močvari

Klub Močvara, Zagreb

O događaju

Cereal Booking Night part 2:
HAIKU GARDEN (Slovenija)

Petak 18.6., 20 h
Upad u pretprodaji: 30 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 40 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

▬▬▬
U suradnji sa Cereal Booking u dva dana ugostit ćemo dva poprilično različita, ali izuzetno originalna benda s dva kraja svijeta!

U petak. 18.6., dolazi nam Haiku Garden, mladi shoegazeri koji su već u nekoliko navrata zauzeli poziciju najperspektivnijeg slovenskog benda. Nastupi s legendarnim bendovima SUUNS i Jesus and Mary Chain te album "Where if not now" koji je proglašen jednim od top albuma regije, samo su neka od njihovih postignuća u posljednjih par godina. Snažni i upečatljivi live nastupi s originalnim video projekcijama prepoznatljiv su pečat benda, a jednako vas očekuje i u Močvari!

Vidimo se!

▬▬▬
Koncert radimo u suradnji sa Cereal Booking. Cereal Booking internacionalna je glazbena agencija iz Melbournea na čelu s Lucijom Ivšić, dugogodišnjom protagonisticom hrvatske glazbene scene i članicom benda Punčke. Algiers, Black Lips, Jan Kinčl, Trokut, Jonathan i So Beast samo su neka of imena u njihovom portfoliju. U prosincu 2020. godine, CB lansirao je i prvu nezavisnu glazbenu zajednicu, Cereal Music Talks, s namjerom razvoja programa edukacije, povezivanja, razmjene i potpore nezavisnom glazbenom sektoru. Više informacija o tome kako postati dio rastuće zajednice možete pronaći na sljedećem linku: cerealbooking.com

▬▬▬
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 22 h!