Guy J, Oxia, Christian Craken @ Cave Romane

Guy J, Oxia, Christian Craken @ Cave Romane

location-iconCave Romane, Vinkuran

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Guy J, Oxia, Christian Craken @ Cave Romane, 22.07.2023. - 23.07.2023. u Cave Romane, Vinkuran

FUTURE SCOPE vs BALANCE
Cave Romane, Vinkuran
22.07.2023., Saturday
21.00 - 05.00

LINE UP:
● GUY J
● OXIA 
● CHRISTIAN CRAKEN 
● LEMON
● SHIPE
● KREKMAN
● NEROA

Jeste li spremni za najuzbudljiviji događaj ovog ljeta?
Udružili smo snage s vrhunskom Balance ekipom i stvorili spektakularno glazbeno iskustvo koje će promijeniti vašu percepciju zabave.
Selimo se iz klubova i vodimo vas na najnevjerojatniju lokaciju u Istri - Cave Romane u Vinkuranu.
Ovaj najstariji istarski kamenolom pretvaramo u jedinstvenu party lokaciju koja će vas ostaviti bez daha, a spoj impozantnih stijena, prirodnih elemenata i elektronske glazbe stvorit će nevjerojatnu sinergiju koja garantira nezaboravni ples pod zvijezdama!
Pripremili smo nevjerojatan line-up s nekim od najuzbudljivijih DJ-a i producenata u clubbing industriji.

Guy J, izraelski talent, donosi progresivni zvuk koji istražuje dubine elektroničke glazbe. Njegovi eterični setovi donijeli su mu globalnu slavu s plesne perspektive, pokazujući jedinstveno majstorstvo DJ-inga kroz besprijekorno spajanje melodija kroz žanrove uz istovremeni showcase fantastične glazbene produkcije koju potpisuje.

Oxia, jedan od najcjenjenijih francuskih DJ-a i producenata s više od dvadeset godina karijere, osvaja ljubitelje elektroničke glazbe diljem svijeta svojim minimalističkim tech-house zvukom. Njegovi setovi su remek-djela isprepletena slojevima zvuka i prepoznatljivim hipnotičkim ritmom. Future Scope publika ga dobro poznaje i teško će se ikad zasititi njegovog talenta.

Christian Craken, brzorastući DJ i producentski as iz Bugarske, doslovno podiže atmosferu do vrhunca svojom glazbom. Ovo je ime koje polako, ali sigurno osvaja svjetsku scenu, a njegov talent iznenadio je zagrebačku publiku ove godine u veljači kada je nastupio u klubu Boogaloo.

Pripremite se za vrhunski glazbeni doživljaj pod zvijezdama i rezervirajte 22. srpnja 2023. na kalendaru jer ovo je događaj koji ne smijete propustiti! Vidimo se na Cave Romane u Vinkuranu!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.