GUSGUS LIVE

GUSGUS LIVE

location-iconTvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za GUSGUS LIVE, 05.08.2017. - 06.08.2017. u Tvrđava Sv. Mihovila, Šibenik, Šibenik

NAKON 5 GODINA GUSGUS STIŽU U HRVATSKU!

Elektro senzacija s Islanda nastupit će na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, 5.kolovoza s početkom u 21:00h Kolovoz u Šibeniku obilježit će nastup jedne od najpopularnijih electro skupina na svijetu. Atraktivnu lokaciju Tvrđave Sv. Mihovila, 5. kolovoza ispunit će zvukovi dobro poznatih uspješnica islandske skupine GusGus. Organizatori koncerta, projekt Collage i Tvrđava kulture Šibenik najavljuju spektakl kojem će se pridružiti i poznati američki DJ i producent Kevin Yost s DJ setom: “Posebno nam je zadovoljstvo što se ovaj koncert događa u Šibeniku. Ovo je prvi put da GusGus nastupaju u Dalmaciji, a Tvrđava Sv. Mihovila je doista impresivna lokacija koja može stati uz bok brojnim svjetskim pozornicama. Vjerujemo da je ovaj koncert dobra promocija za šibenski turizam te da će privući brojne inozemne goste i štovatelje dobrog zvuka koji će se ovo ljeto odmarati u Dalmaciji.” – kazali su iz Collage projekta. Uz GusGus publiku će DJ setom rasplesati domaćin A+ te Kevin Yost, producent i DJ iz Pensilvanije kojeg kritičari nazivaju maestrom deep house žanra.
______________________________

AFTER 5 YEARS, GUSGUS IS FINALLY COMING TO CROATIA!

This electro sensation from Iceland will perform at St. Michael's Fortress in Sibenik, August 5th starting at 21:00h

August in Sibenik will feature the performance of one of the most popular electro groups in the world. On August 5th, the attractive location of St Michael's fortress will be filled with sounds of the most well-known success' by the Icelandic group GusGus.

Together with GusGus, we have a few more additions to this evening. Host DJ A+ will be setting the mood to warm up our audience, whilst Kevin Yost, a producer and DJ from Pennsylvania whom critics refer to as the master of deep house genres, will be performing for a spectacular after show.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.