GREENCAJT FESTIVAL - konferencija

GREENCAJT FESTIVAL - konferencija

location-iconRougemarin park - stara Tvornica žarulja (TEZ), Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za GREENCAJT FESTIVAL - konferencija, 03.06.2022. - 04.06.2022. u Rougemarin park - stara Tvornica žarulja (TEZ), Zagreb

Vrhunski govornici i bogat program Greencajt festivala pozicioniraju Zagreb na listu zelenih metropola.

Imamo li novog Nikolu Teslu, koja zanimanja donosi 2030. godina i kako je čokolada povezana s klimatskim promjenama, samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti Greencajt.
Izazovno postizanje klimatskih ciljeva itekako je moguće, tvrde internacionalni i domaći stručnjaci iz područja održivosti, koji će na nadolazećem Greencajt festivalu putem predavanja i panel diskusija predstaviti alternative za trajno smanjenje negativnih utjecaja na okoliš.
Tako će ova zelena manifestacija od 3. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu postati središte zelenih entuzijasta i diskusija o gorućim ekološkim rizicima.
Poslovna zajednica će se kroz više od 20 panela i predavanja upoznati s izazovima ekologije i održivim rješenjima.
Bogat program festivala obradit će i teme poput održivijih kvartova i spremnosti korporacija na promjene, a posjetioci će saznati što znanstvenici smatraju teorijama zavjera kada je u pitanju očuvanje okoliša.
Osim edukativnih i izložbenih sadržaja, pripremamo i brojna druga glazbena i gastro iznenađenja!
Ovdje saznajte više o programu konferencije.
Vidimo se na Greencajtu!

Podijeli događaj: