Gordana Marković - Crni Mačak 16.4.2024.

Gordana Marković - Crni Mačak 16.4.2024.

location-iconCrni Mačak, Zagreb

Gordana Marković - Crni Mačak 16.4.2024.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Gordana Marković - Crni Mačak 16.4.2024., 16.04.2024. u Crni Mačak, Zagreb

Pozivamo vas na koncert Gordane Marković i pratećeg benda u sastavu Jerko Jurin na bubnjevima, Petar Ćulibrk na klavijaturama i Goran Delač na basu. 
Publika ju je dosad upoznala kao izvođačicu u HRT-ovoj emisiji "A strana" i kao polovicu dua Auguste, s kojim je objavila dva albuma i ostvarila nominaciju za glazbenu nagradu Porin. Od 2019. godine, Gordana se ističe i kao samostalna kantautorica.


Svoj prvi samostalni autorski album "Obrisi" objavila je 2020. godine, što označava njezin izlazak na samostalnu glazbenu scenu. Njen repertoar obuhvaća različite glazbene žanrove, uključujući jazz i pop standarde. Osim glazbom, Gordana se bavi i sinkronizacijama, a nastupila je i kao dio ansambla mjuzikla "Pacijenti" (Huljić, Gavran, Barberić).
Prošle godine u studenom Gordana je objavila drugi samostalni studijski album "Nevidljivo, a važno". Ova koncertna promocija će biti prilika čuti kako uživo zvuči Gordanin autorski materijal s albuma "Nevidljivo, a važno" i albuma "Obrisi". Na repertoaru će se uz njih naći i jazz standardi i ostale pjesme s njenog širokog repertoara. Uz nju će nastupiti i njezini suradnici i glazbeni kolege Jerko Jurin (bubnjevi), Goran Delač (bas) i Petar Ćulibrk (klavijature). 

Podijeli događaj: