Goran Vinčić: Dežurni krivac show @ Koprivnica

Goran Vinčić: Dežurni krivac show @ Koprivnica

location-iconDvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Goran Vinčić: Dežurni krivac show @ Koprivnica, 09.03.2023. u Dvorana Domoljub (POU Koprivnica), Koprivnica

DOBAR IZLAZAK PREDSTAVLJA:
GORAN VINČIĆ:
DEŽURNI KRIVAC STAND UP COMEDY SHOW
09.03.2023. Koprivnica
Dvorana Domoljub

Goran Vinčić jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene, iza njega je dugotrajna i neviđena dvoranska turneja (Zagreb, Beograd, Rijeka, Vukovar, Novi Sad, Slavonski Brod, križevci i dr.), a sada stiže u Koprivnicu. 
Vinča i njegov show Dežurni krivac rasprodali su većinu dvorana, a pitate se zašto?

Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.
Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo. Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne.


INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Promo ulaznica: 8 EUR 
Regularna ulaznica: 10 EUR

• Ulaznice možete kupiti online na Entrio.hr te na prodajnim mjestima Entria (Ghetaldus optika u Koprivnici, Florijanski trg 12)

Podijeli događaj: