GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC SHOW

GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC SHOW

location-iconVelika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC SHOW

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC SHOW, 13.11.2022. u Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

DOBAR IZLAZAK & POU KRIŽEVCI PREDSTAVLJAJU:
GORAN VINČIĆ: Dežurni krivac 

13.11.nedjelja, Križevci
Velika dvorana Hrvatskog doma

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 60HRK
• Ulaznice možete kupiti online na Entrio.hr
• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria (Mail Boxes Etc. u Križevcima)

Goran Vinčić jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene te u sklopu velike regionalne turneje (Zagreb, Beograd, Rijeka, Vukovar, Novi Sad, Slavonski Brod i dr.) stiže po prvi puta samostalno u Križevce i spreman je napuniti Veliku dvoranu Hrvatskog doma. 

Vinča i njegov show Dežurni krivac rasprodali su većinu dvorana, a pitate se zašto? Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.

Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo. Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne. 

Podijeli događaj: