Ulaznice za Goran Vinčić: Dežurni krivac comedy show @Zabok, POU Zabok (Kino Zabok), Zabok | Četvrtak, 23.02.2023., 20:00h | Entrio.hr
Goran Vinčić: Dežurni krivac comedy show @Zabok

Goran Vinčić: Dežurni krivac comedy show @Zabok

POU Zabok (Kino Zabok), Zabok

Sve Entrio ulaznice za ovaj događaj su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Goran Vinčić: Dežurni krivac comedy show @Zabok, 23.02.2023. u POU Zabok (Kino Zabok), Zabok

BIS COMEDY PREDSTAVLJA:
GORAN VINČIĆ:
DEŽURNI KRIVAC STAND UP COMEDY SHOW
23.2.2023. Kino Zabok


Goran Vinčić jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene, iza njega je dugotrajna i neviđena dvoranska turneja (Zagreb, Beograd, Rijeka, Vukovar, Novi Sad, Slavonski Brod, križevci i dr.), a sada stiže u Zabok. 
Vinča i njegov show Dežurni krivac rasprodali su većinu dvorana, a pitate se zašto?

Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.
Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo. Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i nagrađivanu emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne.


INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Ulaznica: 8 EUR + Entrio naknada 1 EUR

Fizička pretprodaja:
*Ghetaldus optika
Stjepana Radića 1, Zabok
Radno vrijeme: Pon - Pet 08-19h / Sub 08-13h
*Ghetaldus optika - Začertje
Vrankovec 1, Sv. Križ Začretje
Radno vrijeme: Pon - Ned 10-20h