GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC comedy show @Koncertna dvorana IBM

GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC comedy show @Koncertna dvorana IBM

location-iconKAZALIŠNO KONCERTNA DVORANA “IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ”, Slavonski Brod

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za GORAN VINČIĆ: DEŽURNI KRIVAC comedy show @Koncertna dvorana IBM, 24.11.2022. u KAZALIŠNO KONCERTNA DVORANA “IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ”, Slavonski Brod

BIS COMEDY PREDSTAVLJA:
GORAN VINČIĆ: Dežurni krivac 

24.11. Slavonski Brod
Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić

Goran Vinčić jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene te u sklopu velike regionalne turneje (Zagreb, Beograd, Rijeka, Vukovar, Novi Sad, Križevci i dr.) stiže po prvi puta samostalno u Slavonski Brod da nasmije svoje Slavonce!

Vinča i njegov show Dežurni krivac rasprodali su većinu dvorana, a pitate se zašto? Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.

Inače, on voli pričati o seksu, narodnjacima, babama. Nemojte mu zamjeriti, imao je teško djetinjstvo. Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne. 

➤ULAZNICE: 70kn
➤ PRODAJA ULAZNICA:
➡ TISAK media SUPERNOVA
Osječka ulica 284, Slavonski Brod
Radno vrijeme: pon-sub 9:00-21:00, ned 9:00-14:00
➡ GHETALDUS
Trg pobjede 29, Slavonski Brod
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00-19:00, Sub 08:00-13:00
➡ ONLINE entrio.hr

Vidimo se! #vinča #BIScomedy

Podijeli događaj: