Global Game Jam & John Romero u Algebri

Global Game Jam & John Romero u Algebri

location-iconVisoko Učilište Algebra, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Global Game Jam & John Romero u Algebri, 21.01.2024. - 22.01.2024. u Visoko Učilište Algebra, Zagreb

GLOBAL GAME JAM & JOHN ROMERO U ALGEBRI

Algebra 21. i 22. siječnja 2024. organizira dvodnevni game event!

21. siječnja 2024. Meet&Greet Romero i eSport turnir u Algebri

Algebru će u siječnju posjetiti legendarni dizajner igara i ikona industrije, John Romero, autor poznatih igara Doom, Quake, Wolfenstein te popularizator FPS žanra. Kupite ulaznicu za prvi dan (21. siječnja) dvodnevnog Algebrinog eventa, upoznajte John Romera i pokušajte ga pobijediti u igri Doom! Pogledajte hrabre natjecatelje prvog Algebrinog esport turnira koji će se natjecati u igranju CS2 u inspirativnom okruženju Algebrina novog kampusa. Detaljniji program dostupan je na Algebrinim službenim stranicama.

22. siječnja 2024. Konferencija - Future Perspectives of Game Development

Cilj konferencije je inspirirati i educirati studente i stručnjake u industriji razvoja videoigara te otvoriti razgovor o mogućnostima i izazovima u okruženju. U sklopu konferencije predviđena su obraćanja ključnih predstavnika game development industrije i tehnoloških tvrtki iz ICT sektora. Uzvanicima ćemo nastojati približiti najnovije trendove i buduće perspektive u području razvoja videoigara, a u sklopu konferencije predviđena je i panel rasprava na kojima će sudjelovati predstavnici industrije, poduzetnici, donositelji odluka i ostali relevantni sudionici.

POSEBAN GOST - JOHN ROMERO

Poseban gost na konferenciji bit će ni manje ni više nego legendarni dizajner igara i ikona industrije, John Alfonso Romero. Romero je autor poznatih igara Doom, Quake, Wolfenstein te popularizator tzv. FPS žanra. Suosnivač je id Software produkcijskog studija i dobitnik je nekoliko međunarodnih priznanja iz područja game developmenta, uključujući Lifetime Achievement Award od GDC-a u 2023 godini.

Ostala priznanja uključuju: 

MIT Technology Review TR100  Innovators Under 35
Time Magazine's Cyber Elite 50 #36, The top 50 tech elite of the year
Time Magazine's Cyber Elite 50 #40, The top 50 tech elite of the year
The Most Influential People in Computer Gaming of All Time

Na konferenciji, Romero će se nazočnima obratiti kao keynote govornik te će održati 1na1 Q&A sesiju s novinarima i zainteresiranim posjetiteljima.

Izaberite jednu od tri kategorije ulaznica i osigurajte svoje sudjelovanje na vrijeme!

Podijeli događaj: