Giuliano & Diktatori u Tkalči

Giuliano & Diktatori u Tkalči

klub History, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Giuliano & Diktatori u Tkalči, 12.04.2019. - 13.04.2019. u klub History, Zagreb

History Bar & Club s ponosom predstavlja sljedeći u nizu koncerata: Giuliano & Diktatori, petak 12.4. u 22h!!

Giuliano je svoju pjevačku karijeru započeo vrlo rano, a suradnja između njega i splitskog producenta Tomislava Mrduljaša rezultirala je brojnim hitovima kao što su "Tama", "Dobro mi došla ljubavi", "Srna i vuk", "Gori more"... i mnogi drugi. Tijekom godina nastupao je na mnogim festivalima gdje je nerijetko osvajao nagrade i publike i žirija.

Bend “Diktatori” osnovan je početkom 2004. godine u Splitu i unatrag ovih petnaest godina mogu se pohvaliti s mnogobrojnim nastupima. Jedni su od rijetkih koji su, izvodeći najveće domaće i strane hitove, uspjeli više puta napuniti najveće zagrebačke klubove. Članovi benda su Marko Jelavić (frontmen i akustična gitara), Tibor Bošković (klavijature), Tihomir Vlahović (solo gitara), Luka Tičinović (bas gitara i prateći vokal) i Marin Kalajžić – Šiljo (bubnjevi).

Giuliano & Diktatori prve zajedničke nastupe započeli su prije nekoliko godina, glazbeno se super nadopunjavaju, a za ovaj koncert pripremili su niz autorskih pjesama, ali i brojne obrade; "od Dina Dvornika do Dina Merlina. Za svakoga ima po nešto!" (prenosimo njihove riječi :P).

Pridružite nam se u Tkalči i uživajmo zajedno u najljepšim danima u godini! Podsjećamo da je njihov prošli koncert rasprodan u vrlo kratkom roku. Broj ulaznica je ograničen.

Za rezervaciju stolova molimo da se javite +385 98 232 996

INFO / REZERVACIJE : 098 232 996 & 091 6464 165

U hotelu Akademija i Kaptol centru nalazi se najjeftiniji parking za vašega ljubimca na 4 kotača (1 h = 8 kn)

Vidimo se @ History Tkalča!