Gibonni u dvorcu Oršić

Gibonni u dvorcu Oršić

location-iconDvorac Oršić - Muzej seljačkih buna, Gornja Stubica, Gornja Stubica

Gibonni u dvorcu Oršić

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica - slobodno stajanje

1.50 EUR

20.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Gibonni u dvorcu Oršić, 05.07.2024. u Dvorac Oršić - Muzej seljačkih buna, Gornja Stubica, Gornja Stubica

Dugoočekivani koncert Gibonnija održati će se u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici!


Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije najavljuje veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u petak 5. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat. Ulaznice po cijeni od 20,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

 

Nakon dvostruko rasprodane Arene Zagreb, te Arene Varaždin i zadarskog Višnjika, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta u Gupčevom kraju. 

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada. 

Podijeli događaj: