Get Started in Health Innovation - Demo Day

Get Started in Health Innovation - Demo Day

location-iconSEECEL, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Get Started in Health Innovation - Demo Day, 01.12.2023. u SEECEL, Zagreb

1.12. s početkom u 15:00 pa do 17:00 održat će se Demo day startupa koji su sudjelovali na ovogodišnjem Get Started in Health Innovation Programu.

Nakon 6. mjeseci intenzivnog rada 7 je timova ušlo u finale ovog multidisciplinarnog programa koji su pokrenuli Centar za istraživanje razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i inovacijska agencija Smion u nadi da će pomoći hrvatskim istraživačima, inovatorima i poduzetnicima realizirati njihov kreativni potencijal i pomoći im pretočiti ideje za zdravstvene inovacije u validirane proizvode i usluge.

Kroz 6 mjeseci timovi su prošli intenzivni rad uz mentore i trenere kroz radionice, učili kako predstaviti svoju ideju, validirati ju, stvoriti koherentni poslovni plan, korake potrebne da bi novi proizvod lansirali na tržište, a kroz studijsko putovanje u UK imali su prilike upoznati strane primjere vrhunske prakse.

Na demo danu timovi će imati priliku predstaviti ono na čemu su intenzivno radili svo ovo vrijeme pred stručnim žirijem koji će se sastojati od investitora,partnera programa, liječnika i drugih ključnih dionika iz inovacijskog ekosustava.

Uz to, sudionici demo dana imat će priliku poslušati zanimljivu panel raspravu o razvoju lokalnog zdravstvenog inovacijskog ekosustava u Hrvatskoj.

Vidimo se u SEECELU (R. Cimermana 88), 10000 Zagreb, 1.12. u 15:00.

 

Podijeli događaj: