GEM SET HRVATSKA 2021

GEM SET HRVATSKA 2021

location-iconOŠ Dragutina Tadijanovića, Petrinja, Petrinja

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za GEM SET HRVATSKA 2021, 13.07.2021. u OŠ Dragutina Tadijanovića, Petrinja, Petrinja

Vratiti djeci osmijeh na lice jedan je od glavnih ciljeva projekta Gem Set Hrvatska, koji će se održati u Petrinji, 12. i 13. srpnja 2021. godine. Drugo izdanje ovog jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla, u organizaciji  Zaklade Marin Čilić, ponovno će okupiti zvjezdana imena hrvatskog sporta, predvođena našim proslavljenim tenisačem Marinom Čilićem, a svi zajedno omogućit će djeci da se druže i vježbaju na dva nova multifunkcionalna sportska igrališta koja će biti izgrađena sredstvima prikupljenim ovim humanitarnim događanjem. U Petrinji će tenis zaigrati Luka Modrić, Marijo Mandžukić, Mate Pavić, Nikola MektićBorna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Ante Rebić, te brojni drugi sportaši i sportašice.

Gem Set Hrvatska će ove godine trajati dva dana, a bogati program te sadržaji pretvorit će Petrinju u svojevrsni tenis village, po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire. Osim teniskog turnira, koji će se održati 13. srpnja i u kojem će poznati tenisači zaigrati u paru s poznatim sportašima iz drugih sportova na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović, posjetitelje u parku pored osnovne škole očekuju dva dana prepuna raznih zabavnih, sportskih te kulturnih sadržaja poput besplatnih kino projekcija, darivanja krvi, sportskih radionica, zdravstvenih i zabavnih aktivacija te gastro sadržaja. Ulaz u tennis village bit će besplatan za sve posjetitelje, a bit će otvoren 12. i 13. srpnja. Prihod od ulaznica ujedno je donacija za izgradnju igrališta.

Ulaznice je obavezno predočiti pri ulasku na događaj. Organizator i/ili službeni distributer ulaznica zadržava pravo provjeriti identitet sudionika događaja. Također, na zahtjev ovlaštenog tijela morate biti spremni pokazati važeći dokument sa slikom. U protivnom, ulaz na događanje može Vam biti odbijen bez prava na povrat novaca za kupljenu ulaznicu. 

COVID-19 mjere -  BITNO: 

Uvjetovano nužnim epidemiološkim mjera, koje su stupile na snagu od 1. srpnja 2021, ulaz na sportski dio događanja Gem Set Hrvatska, koji će se održati 13. srpnja u Petrinji, bit će moguć samo uz kupljenu ulaznicu te predočenje EU digitalne COVID potvrde. 

EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti svi građani koji su cijepljeni, koji imaju negativan test na SARS-CoV-2 ili su nedavno preboljeli bolest COVID-19, putem mrežne stranice eudigitalnacovidpotvrda.hr te u poslovnicama HZZO-a.

Za one posjetitelje koji nisu u mogućnosti osigurati EU digitalnu COVID potvrdu, besplatno antigensko testiranje moći se napraviti 13.07.2021. od 11:00 do 18:00 sati, isključivo uz predočenje ulaznice, kod kontejnera Službe za medicinsku mikrobiologiju Zavoda za javno zdravstvo, na adresi Ul. Radoslava Lopašića bb, 44250 Petrinja.

Ukoliko ne budete u mogućnosti predočiti jednu od gore navedenih potvrda ulaz na tribine će Vam biti odbijen bez prava na povrat novca za kupljenu ulaznice.

Za djecu do 3 godine starosti nije potrebno kupiti ulaznicu, isključivo ukoliko će sjediti na pratiocu. Djeca mlađa od 12 godina ne moraju imati negativan test ukoliko su u pratnji roditelja koji posjeduje valjanu i važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.