Game changer

Game changer

location-iconCinestar, Z centar, Zagreb

Game changer

O događaju

Prijava odnosno registracija za Game changer, 01.12.2022. u Cinestar, Z centar, Zagreb

Game changer prva je gaming i metaverse poslovna konferencija. Iz kuta gaminga, pokrivamo web 3, eCommerce next level, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme. Sve to uz veliki lounge prostor, all day long matinee casual networking, uz nastupe DJ zvijezda.

Cilj je pronaći odgovor na pitanje:

Što je zapravo metaverzum? Mitsko digitalno biće, 3D internet, video igra, zahtjevniji stariji brat aplikacije Zoom ili novi oblik našeg života? Ono što je sigurno je da dolazi. Rođen na temelju filozofije igranja i igara otvorenog svijeta, transformirat će svijet u mjeri u kojoj je to učinio Internet.
Pravo pitanje je, kako ćemo se suočiti sa stvarnošću metaverzuma, ako ne poznajemo njegove osnove – ako ne poznajemo gaming koji je već stigao, a koji je otvorio vrata revolucionarnim promjenama koje su pred nama.

Koliko smo spremni dočekati promjene, koja su nam znanja, alati i vještine potrebni da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela, saznat ćemo od najvećih autoriteta na ovim poljima, a nakon Game Changera više ništa neće biti isto.

Jesi li spreman?

 

 

Podijeli događaj: