Future Scope w. Joseph Capriati

Future Scope w. Joseph Capriati

location-iconSkate park Jarun, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. Joseph Capriati, 09.10.2021. - 10.10.2021. u Skate park Jarun, Zagreb

Future Scope team vodi vas na zadnji ljetni open air party na Jarunsko jezero, uz karizmatičnog talijanskog DJ-a i producenta, Josepha Capriatija.

Party se trebao odrzati u klubu Boogaloo, ali kako smo jos uvijek ograniceni kao klub sa radnim vremenom i kapacitetom, 9. listopada imati cemo intimno druženje sa Josephom Capriatijem u prirodnom okruzenju na Jarunu pokraj skejt parka. 
U slucaju loseg vremena biti cemo pod satorom, koji će prostrujati ritmovima Josepha Capriatija koji je nedavno objavio svoju novu stvar “Love Changed Me” u suradnji s Ericom Kupperom i Byronom Stingilyjem za poznati Redimension.
Njegov LP “Metarmofosi” ove je godine dobio novo ruho u obliku remixeva za koje su se pobrinula istančana imena poput Gaetana Parisiana, Carl Coxa te Masters At Work.
Nastavno na vodeće ime line up-a, stiže i neponovljivi Petar Dundov koji je ove godine postao vlasnik Ambasadorove nagrade za najbolje techno izdanje. Tijekom svoje karijere objavio je niz EP-ova, u suradnji s drugim izvodačima, ali i samostalno.
Posljednji EP “Euklidia / Intiwatana” izašao je u svibnju za Sudbeat Music.
Uz Dundova, stižu i rezidenti DJ Jock te Shipe koji ovo ljeto pune line up-ove diljem Hrvatske, a osim toga i zajedno dijele pult u b2b setovima.
Ovoga puta nastupat će odvojeno te pružiti publici ono najbolje od njihovih glazbenih selekcija. 

📍 Lake Jarun, Zagreb
📅 09.10.2021., Saturday
⌚ Start: 19.00h - 05.00h


🎚 LINE-UP 🎚


► JOSEPH CAPRIATI 🇮🇹
► PETAR DUNDOV
► DJ JOCK
► SHIPE
► LEMON
► MATYA


_________________
TICKETS - Entrio
🎫 20€ | 150kn - Early Bird 🆂🅾🅻🅳 ​ 🅾🆄🆃
🎫 24€ | 180kn - Regular 

Podijeli događaj: