Future Scope w. Amelie Lens

Future Scope w. Amelie Lens

location-iconJarun, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope w. Amelie Lens, 03.09.2021. - 04.09.2021. u Jarun, Zagreb

Belgijska zvijezda koja je u posljednjih nekoliko godina doživjela nevjerojatan rast na sceni i osvojila sve ljubitelje techna, podijelit će svoju eksplozivnu energiju 3. rujna na zagrebačkom Jarunu.
Od samoga početka karijere, Lens je prigrlila techno zvuk doziran acidom i postala ključno ime na svim line up-ovima svijeta.
Vlasnica je imprinta LENSKE, rezidentica BBC Radia 1, ali i jedna od rijetkih koji imaju priliku ugostiti DJ-eve na svom stageu na Tomorrowlandu.
Večeri će se pridružiti i francuski DJ te producent AIROD koji je nedavno objavio suradnju s Lens na EP-u “Raver’s Heart”.
Njegove setove krasi surov i brz techno, a ono što ga osobito izdvaja od drugih jest činjenica da preferira svirati neobjavljene trake.
Uz konstantni rad na produkciji, AIROD je osnovao i vlastiti label pod imenom Elixyr Records te time osigurao svoju titulu jednog od najzanimljivijih techno izvodača.
Nastavno na opasni duo, pridružit će se i DJ Jock koji je nedavno ostvario suradnju s Get Physical Musicom i objavio nešto izvan svog dosadašnjeg opusa. Uz potpis na Intecu Carla Coxa i nagrade Ambasadora, zasigurno je postao jedan od najaktualnijih DJ-eva na našim područjima.
Kao finale line up-a, večer će okruniti i organizator Future Scopea, Shipe koji, osim što je doveo neka od najvećih imena, zajedno s njima je dijelio i DJ pult.
Rezident je zagrebačkog Boogaloo-a, ali i ime koje ćete vidjeti u b2b kombinacijama s Jockom i Petrom Dundovom.

📍 jezero Jarun, Zagreb
📅 03.09.2021., petak
⌚ start: 18.00h

🎧 LINE-UP 🎧
► AMELIE LENS
► AIROD
► DJ JOCK
► SHIPE

 

Podijeli događaj: