Future Scope Open Air w. OXIA & VALENTINO KANZYANI @ Jarun

Future Scope Open Air w. OXIA & VALENTINO KANZYANI @ Jarun

location-iconJarun, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Future Scope Open Air w. OXIA & VALENTINO KANZYANI @ Jarun, 09.09.2023. - 10.09.2023. u Jarun, Zagreb

Future Scope najavljuje bogatu jesensku sezonu uz primamljivi line up DJ-eva svjetske, ali i regionalne scene.
Početak rujna, točnije 9. zaplesat ćemo pod zvjezdanim nebom na jezeru Jarun sa startom u 20.00 h gdje će nas na line up-u dočekati Oxia, Valentino Kanzyani, Una Andrea, DJ Jock, Shipe i Neroa.
Dugogodišnji maestro Oxia, nakon nastupa u Vinkuranu, podijelit će i sa zagrebačkom publikom tech-house zvuk koji ga prati već više od 20 godina.
Svaki poznavatelj elektroničke glazbe zna o kakvom se vrhunskom DJ-u i producentu radi te da se njegovi setovi nikako ne propuštaju. Uz Oxiu, kao vodeće ime Future Scope predstavlja slovenskog DJ-a i producenta, Valentina Kanzyanija.
Valentino Kanzyani poznat je po svom djelovanju na regionalnoj sceni još od devedesetih, a posebno je svoju karijeru obilježio rezidencijom u Ambasadi Gavioli.
Jedno od rastućih imena s kojima će se ljubitelji plesa upoznati je i Una Andrea koja ne samo da je svoj zvuk proslavila u malim klubovima, već i na vodećim festivalima, a jedan od njih je Exita.
Postavu koja ostavlja bez daha upotpunit će i rezidenti Future Scopea, a radi se o DJ Jocku, Shipeu i Neroi.

Pripremite se za jesenku sezonu na svima dobro poznatoj lokaciji i osigurajte svoje ulaznice u sustavu Entria!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.