Fusion World Music Festival

Fusion World Music Festival

location-iconPark Mladeži, Split

Fusion World Music Festival

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Fusion World Music Festival, 22.07.2022. - 24.07.2022. u Park Mladeži, Split

Po prvi puta u Hrvatskoj, do sada nikad viđeno na ovim područjima, predstavljamo – najveći dvodnevni festival s najizvođenijim i najvećim regionalnim izvođačima, a već sljedeće godine i uz glazbene zvijezde iz ostatka svijeta – Fusion World Music Festival!

Najposebnije i magično slavlje glazbe održat će se 22. i 23. srpnja 2022. godine u Splitu u Parku Mladeži, a u svom premijernom izdanju predstavit će najbolje od najboljih kada je riječ o domaćoj i regionalnoj glazbi.

Ovaj spektakl očekuje preko 50.000 posjetitelja, popraćen vrhunskim vizualnim i zvučnim efektima, impresivni mega stage dužine 75 metara i 16 metara visine, koji ni jednog posjetitelja neće ostaviti ravnodušim. Ovogodišnji spoj najvećih izvođača ovog područja kakav se u povijesti nije dogodio, u gradu koji počiva na glazbi, obilježit će spektakl o kojem će se dugo pričati!

 

FUSION WORLD MUSIC Festival ograničen je samo na punoljetne osobe (18+)!

Za sve detalje oko Festivala, kao i kompletnog programa FUSION FESTIVALA svakako posjeti fusion.hr te službenu Facebook i Instagram stranicu ili pošalji nam upit na [email protected]

Za rezervaciju VIP stola ili VIP lounge zone pošalji upit na [email protected]

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.