From zero to hero in 3 years – Zagreb Advent mr.sc. Martina Bienenfeld

From zero to hero in 3 years – Zagreb Advent mr.sc. Martina Bienenfeld

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za From zero to hero in 3 years – Zagreb Advent mr.sc. Martina Bienenfeld, 20.03.2018. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

Zagreb, 20.03.2018 – Uoči dana žena, s ponosom predstavljamo mr.sc. Martinu Bienenfeld kao našu slijedeću predavačicu. Tradicionalno predavanje u organizaciji udruge MBA Croatia održat će se u utorak 20.03.2018. u Kongresnom centru Forum sa početkom u 18 sati.

U Turističkoj zajednici Grada Zagreba, gđa Bienenfeld razvija turističku ponudu hrvatske metropole, a poseban naglasak stavlja na destinacijski menadžment kojeg provodi u suradnji s turističkom industrijom te javnim i privatnim sektorom, a u cilju još aktivnije promocije Zagreba, kao i njegovog boljeg pozicioniranja na turističkoj karti svijeta.

Uz ljetnu kampanju Zagreb Summer Tour koja predstavalja niz manifestacija, uličnih i drugih festivala, sajmova i događanja, a koji svojom raznovrsnošću i kvalitetom također privlače veliki broj turista i građana Zagreba - tu se posebno ističe manifestacija Advent u Zagrebu.

Naime, sinergijom s gradskim uredima grada Zagreba te turističkom industrijom, Advent u Zagrebu je u posljednje četiri godine doživio konkretnu i ozbiljnu preobrazbu, otvaranjem javnih prostora i uključivanjem što većeg broja kulturnih instucija. Uz posebnu osmišljenu zimsku kampanju, zabilježeni su i odlični rezultati, točnije porast od više od 100% u dolascima i noćenjima u odnosu na ranije godine. Kao rezultat svega, Advent u Zagrebu za 2017. godinu s ponosom nosi po 3. put za redom titulu najboljeg Adventa u Europi.

Datum, mjesto i vrijeme predavanja: 20.03.2018., Kongresni centar Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 18 sati.

Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava, dok je ulaz za članove MBA Croatia besplatan.

Podijeli događaj: