Entrio

From zero to hero in 3 years – Zagreb Advent mr.sc. Martina Bienenfeld

From zero to hero in 3 years – Zagreb Advent mr.sc. Martina Bienenfeld

Green Gold - Kongresni centar Forum, Zagreb

Naziv Cijena Količina
From Zero to Hero by Martina Bienenfeld
50.00 kn
MBA Croatia članovi udruge
besplatno
samo za članove udruge MBA Croatia
Studenti
25.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini kupnje:

  • Kartično plaćanje

O događaju

Zagreb, 20.03.2018 – Uoči dana žena, s ponosom predstavljamo mr.sc. Martinu Bienenfeld kao našu slijedeću predavačicu. Tradicionalno predavanje u organizaciji udruge MBA Croatia održat će se u utorak 20.03.2018. u Kongresnom centru Forum sa početkom u 18 sati.

U Turističkoj zajednici Grada Zagreba, gđa Bienenfeld razvija turističku ponudu hrvatske metropole, a poseban naglasak stavlja na destinacijski menadžment kojeg provodi u suradnji s turističkom industrijom te javnim i privatnim sektorom, a u cilju još aktivnije promocije Zagreba, kao i njegovog boljeg pozicioniranja na turističkoj karti svijeta.

Uz ljetnu kampanju Zagreb Summer Tour koja predstavalja niz manifestacija, uličnih i drugih festivala, sajmova i događanja, a koji svojom raznovrsnošću i kvalitetom također privlače veliki broj turista i građana Zagreba - tu se posebno ističe manifestacija Advent u Zagrebu.

Naime, sinergijom s gradskim uredima grada Zagreba te turističkom industrijom, Advent u Zagrebu je u posljednje četiri godine doživio konkretnu i ozbiljnu preobrazbu, otvaranjem javnih prostora i uključivanjem što većeg broja kulturnih instucija. Uz posebnu osmišljenu zimsku kampanju, zabilježeni su i odlični rezultati, točnije porast od više od 100% u dolascima i noćenjima u odnosu na ranije godine. Kao rezultat svega, Advent u Zagrebu za 2017. godinu s ponosom nosi po 3. put za redom titulu najboljeg Adventa u Europi.

Datum, mjesto i vrijeme predavanja: 20.03.2018., Kongresni centar Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 18 sati.

Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava, dok je ulaz za članove MBA Croatia besplatan.