FREEDOM FEST

FREEDOM FEST

location-iconcaffe bar sloboda, Varaždin

FREEDOM FEST

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za FREEDOM FEST, 25.05.2024. - 26.05.2024. u caffe bar sloboda, Varaždin

FREEDOM FEST 2024 - Open Air koncert
ZADRUGA
Nakon (pre)duge pauze, najdugovječniji zagorski rock bend ZADRUGA vraća se u velikom stilu! Pripremite se za nezaboravnu večer uz legende hrvatskog kaj rocka, koji će vas sigurno razveseliti i podsjetiti na neka stara dobra vremena...
Dok bil sam mlad, Dvaput po dva, Zagorski Tarzan, Mala Čiči, Ja živim vu malome selu, Tan Du Gej, Nebo i Zemlja, Krava mi je vušla i mnogi mnogi drugi nezaboravni "hitovi" samo su neke od legendarnih pjesama ovog kultnog garažnog (ili još preciznije "podrumskog") hard rock kaj?punk benda. Njihove legendarne svirke uvijek su događaj kojeg pravi fanovi ne propuštaju, a njihov nastup na FREEDOM FEST-u dolazi nam tik nakon službene promocije novog CD/DVD-a "Zadruga live 30 godina"!!!
Njihovi koncerti uvijek se rasprodaju brzo, stoga požurite s obzirom na veliki interes.
Dio prihoda od ulaznica donirat ćemo produkciji dokumentarca "WS - ČUVARI TVOJEG IMENA", koji su od samih početaka bili najvjerniji fanovi benda!
Znamo da vam je Krava vu detelju vušla i Da vam je v zadnje vreme nekak lepše biti sam, ali Od blata do neba vama Niko nebre nič, pa ni Rosne ljubičice, a bome ni Ljuta guja!!! Zato se ko pravi Zagorski Tarzan, Plahnite z Bičem, zemite sobom Miciku i Vjetar s planine, u leđa - 25.05. u subotu - pravac varaždinskog stadiona "Sloboda" jer se događa R'n'R povijest.
No, i nakon ovako spektakularnog headlinera, ovogodišnji FREEDOM FEST vam ponosno predstavlja još 7 (!) bendova te večeri;

NJAKE i ZADOVOLJŠTINA
Pošto nam je Ogenj "zgorel" 25.05., uz legendarne Zadrugare počastit ćemo vas s još jednom izuzetnom glazbenom poslasticom! Za sve Azromantike, Azrofile i Azrockere ili pak obične ljubitelje lika i djela AZRE i Johnnya, dolazi nam poznati zadarski glazbenik Marko Nakić "Njake" sa svojim bendom ZADOVOLJŠTINA.
Vrhunska svirka najvećih hitova Azre i Branimira Štulića, a Njake bo'me i vizualno i zvučno izgleda ko "offspring" dalekog nam nizozemskog stanovnika. Toliko smo SLOBODNI da ćemo vam samo ukazati da su nastupi Njake i benda već dugo najbolje i najbliže originalnom zvuku originalne Azre i Štulića. Prema tome, dok se Johnny jednog dana ne vrati na ove naše meridijane i paralele i napravi veliku povratničku turneju, Njake i njegov band savršeni su održavatelji nuklearne olimpijske vatre. Izvolite! Falite! ....Samo nemojte doma ostati i stajati pod oblokom, Jer Lijepe žene prolaze kroz grad, Kao i jučer, a užas je ipak vaša/naša furka!
Freedom Fest oduvijek podržava i lokalnu scenu SZ Hrvatske (abecednim redom) pa će vas između headlinera sigurno rasplesati i razuzdati;

BLACK JACK (80's Rock)
FOILERS (Classic Rock)
GODFATHERS (AC/DC Hommage)
GROZNI GADOVI (Hard Rock)
NAJVERIBEST (HC/Power Metal Grunge legende 90tih)
THE WONDERFUL FLYING MACHINE (Psychodelic Hard Rock / Power Pop)
KRATKI ŠALABAHTER;
FREEDOM FEST 2024
Hadliner: ZADRUGA + 7 bendova
Datum: Subota, 25.05.
Vrijeme: Vrata otvorena od 16:00 sati
Mjesto: Stadion Sloboda, Varaždin
Koncert se održava i u slučaju kiše, jer imamo i natkriveni stage! Prema tome, sve je spremno za odličan i nezaboravan Rock 'N' Roll FREEDOM FEST 2024 jer "Meni Nebre Niko Nič"!
VIDIMO SE NA SLOBODI :)) !!!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.