Fini riblji specijaliteti

Fini riblji specijaliteti

Moja kuhaona, Zagreb

O događaju

Brodet, brudet ili brujet mnogima je omiljeni način pripremanja ribe a često se u njemu znaju naći i školjke i glavonošci. Na radionici koju će voditi Ivica Štruml naučit ćete kako pripremiti klasični brodeto od miješane ribe s kozicama i školjkama na crveno, te moderniju varijantu brodeta od sipica sa slanutkom i komoračem. Osim brudeta šef Ivica upoznat će vas i sa tehnikom mariniranja plave ribe poznatijom pod nazivom riba na savur.

Napomena: Zbog kvalitetnije izvedbe, većih količina pripremljenih jela i kompleksnosti pripreme ova radionica će se odvijati većim dijelom u paru. Molimo vas da na radionicu ponesete 3 plastične posude kako bi pripremljenu hranu mogli ponijeti kući.
Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba.

Predavač: Ivica Štruml

Trajanje radionice: 3 sata