FIBRA FEST 2020

[OTKAZANO] FIBRA FEST 2020

Ljetno kino Bačvice, Split

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Za detalje oko povrata novca i ostalih pitanja, molimo da se obratite direktno Organizatoru događaja na zvone@yem.hr.

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za FIBRA FEST 2020, 03.07.2020. u Ljetno kino Bačvice, Split

Događaj je otkazan.

Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja, dok se za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta mora poslati zahtjev za povrat preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 31.08.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

 

Fibra, festival alternativne urbane glazbe, vraća se u Split, u Ljetno kino Bačvice, 3. i 4. srpnja 2020. godine!

Ako se želite prisjetiti kako nam je bilo prošle godine, evo podsjetnika: https://www.youtube.com/watch?v=otrVaJaUZ2o, a ako slučajno niste bili na prošloj Fibri, ispravite grešku u 2020.!

Za početak najavljujemo – Pips, Chips & Videoclips, Detour, Svemirko, Buč Kesidi i Z++! Sljedeća imena objavljujemo 30.3.2020

Za Pips, Chips & Videoclips ne treba posebna najava. Kad se kaže posebna rock pojava u Hrvatskoj, misli se na njih. Često su u Splitu, ali rijetko na open airu i nikad do sada u Ljetnom kinu Bačvice.

Detour je band koji se može pohvaliti golemom omiljenošću u svim skupinama publike, a i glazbene kritike. U Split dolaze predstaviti svoj peti studijski album „TourDetour“ za kojeg su prošle godine osvojili Porin za najbolji album pop glazbe i najbolju izvedbu grupe s vokalom.

Svemirko je jedna od najzanimljivijih novijih pojava na sceni. Albumi „Vanilija“ i „Tunguzija“ sa svojim životopisnim ritmovima i tekstovima i zabavnim i plesnim aranžmanima i melodija zaludili su ljubitelje dobrog popa.

Iz susjedne nam države dolazi disco indie rock senzacija Buč Kesidi. Za duo iz Pančeva kritika kažu „Ono što je izvrsno kod Buč Kesidi je što stihovima opisuju manje zabavnu stranu clubbinga, a uživo naprave show za pamćenje.“ (Patrik Horvat, muzika.hr)

I na kraju naše prve najave stoji glazbenik zagonetnog imena Z++, član osječkog trap kolektiva Retfatlanta, koji dolazi predstaviti svoj prvi album „18++“. Album žanrovski pripada trapu, ali i izlazi iz okvira povezujući ga sa popom, a kvalitetu ovog uratka potvrđuje i nominacija u Rap&Off kategoriji Rock&Off nezavisne glazbene novinarske nagrade.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1290310191169476/

Organizator festivala, yem agencija, iza sebe ima pet velikih glazbenih festivala u četiri različita grada u Hrvatskoj. Sve je započelo koncertima i organizacijom prvog Drito iz Tvornice festivala 2016. godine. Već 2017. godine yem organizira Zagreb Beer Festival koji je 2018. godine posjetilo više od 100 000 posjetitelja. Iste godine pridružuje se splitska FIBRA, a u 2019. godini yem organizira novi urbani open air festival u Samoboru „Pine Festival“ i preuzima organizaciju kultnih Dana pive Karlovac.
S Fibrom yem se vraća u rodni grad ponuditi domaćima i turistima žanrovski neograničen festival kojem je kvaliteta glazbenika i produkcijska kvaliteta festivala najbitnija.

Festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 70,00 kn do 30. ožujka