Ferragosto JAM 12.5

Ferragosto JAM 12.5

Orahovačko jezero, Orahovica, Duzluk

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Ferragosto JAM 12.5, 05.08.2021. - 08.08.2021. u Orahovačko jezero, Orahovica, Duzluk

Ferragosto JAM održava se ovog ljeta u nešto drugačijim okolnostima i limitiranom obliku uz COVID putovnice. Ovogodišnje izdanje održat će na Orahovačkom jezeru u terminu od 5. do 7. kolovoza 2021. pod nazivom Ferragosto JAM 12.5!

Već kupljene ulaznice za Ferragosto JAM 13 bit će moguće iskoristiti za ovogodišnje izdanje festivala, a sam Ferragosto JAM 13 prebacuje se, u svom punom kapacitetu i s najavljenim programom, na 2022. godinu.

Od 18 izvođača listu potvrđenih za Ferragosto JAM 12.5 za sada čine:

Pips, Chips & Videoclips, Krankšvester, Jonathan, Edo Maajka, Repetitor, Mašinko, Ajs Nigrutin, Svemirko, Z++, Gužva u 16-ercu, Peki Pele, Zembo Latifa, She Loves Pablo, Debeli Precjednik, Dance Hard, Kozmodisko, ...

U skladu s mjerama, posjetitelji će samo uz COVID putovnice moći stupiti na jezero i unutar festivalskog prostora. Posjetitelji bez COVID putovnica moći će se testirati na ulazu brzim antigenskim testom, a rezultati testiranja će pristizati u roku od 15 minuta. Svi posjetitelji s negativnim nalazom moći će pristupiti festivalskom prostoru.

ULAZNICE
Prema izmjenama u programu postoje četiri opcije za ulaznice:
1) Limitirani kontingent ulaznica za ovogodišnje izdanje u prodaji je putem Entrio sustava po cijeni od 150kn.

2) Već kupljene festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 13 važeće su za ovo izdanje.

3) Onima koji su već ranije kupili ulaznice, a zbog najavljenih izmjena ili iz bilo kojeg drugog razloga ne planiraju prisustvovati ovogodišnjem limitiranom izdanju festivala, ulaznica će vrijediti za iduću godinu, kada će se festival održati u svom punom kapacitetu, pod uvjetom da ne bude iskorištena za ovogodišnje izdanje festivala.

4) Za one koji ipak žele povrat novca na već kupljene ulaznice, mogu to stvariti putem linka https://www.entrio.hr/en/refund najkasnije do 18. srpnja 2021.

Ulaznica za Ferragosto JAM omogućuje besplatno kampiranje na mjestima označenim kao festivalski kamp te autobusni prijevoz s kolodvora do samog jezera i nazad.

Ferragosto JAM organizira Dostava Zvuka.

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Ovaj događaj zahtijeva EU digitalnu covid potvrdu

Testiranje na lokaciji će biti moguće

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja