Family Mall - Božićni Grad

Family Mall - Božićni Grad

location-iconFamily Mall, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Family Mall - Božićni Grad , 06.12.2021. - 06.01.2022. u Family Mall, Zagreb

VAUCHER ZA DARIVANJE možete kupiti na blagajni u Ledenom parku za 20 kn.

Poklon od djedice sadrži: slatkiše, grickalice, dječji melem limited edition, jana kids vodu, ulaznicu za Igrandiu tematski park, ulaznica za Amazingu west i ulaznicu za klizalište.

U božićnim gastro delicijama te kuhanom vinu i ginu moći će te uživati na XMAS FOOD TRUCK FESTIVALU sa 7 vozila dobre klope na kotačima! Festival je zadužen za dobru klopu, cugu i mjuzu na kotačima, kao takav najpoznatiji je u gradu!

Svoje slasne street food zalogaje predstavit će: BarbaQ, Batak grill, Leggiero, Nadine fritule, Pri Suncu, Torterie, Zlatni dukat.


ŠTO BOŽIĆNI GRAD ČINI TAKO POSEBNIM?
Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile i zmajeve. U Božićnom gradu smjestile su se bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu.

Cijeli grad osvjetljen je stotinama tisuća lampica koje zaokružuju božićnu čaroliju Family malla na čak 15 000 kvadrata. Uživajte u dobroj glazbi, lunaparku sa vrtuljcima i vlakićima, klizalištu, dobroj hrani, bogatom dječjem programu i urbanim taktovima s FOOD TRUCK FESTIVALA! Ledeni park Božićnog grada krije instagramične kutke na kojima će te napraviti najbolje Božićne fotke! Nakon obilaska našeg adventa, na samom izlazu iz Božićnog grada vodimo vas u Family mall gdje će se tijekom trajanja Božićne priče odvijati i DANI KNJIGE sa više od 25 poznatih nakladnika. Pronađite novo štivo za djecu i knjigu za sebe, a na najvećoj rasprodaji knjiga u paviljonu na parkingu pronađite knjige već od 5 kn.

 

Za ulazak u Božićni grad Family malla nije potrebna COVID potvrda, iako sukladno važećim epidemiološki mjerama za cijelo vrijeme boravka na otvorenom unutar Božićnog grada obavezno je: 

- održavati socijalnu distancu od min 1,5m 

- redovito dezinficirati ruke 

- u slučaju da nije moguće održavati socijalnu distancu od 1,5m obavezno je nošenje maski

Podijeli događaj: