Fail Conference - Uspješni o neuspjesima

Fail Conference - Uspješni o neuspjesima

Hrvatska Gospodarska Komora, Zagreb

O događaju

Poznati investitor i poslovni trener, Jerry Colonna, u siječnju dolazi u Zagreb u organizaciji Pet minuta i slovenskog CEED-a. Colonni je ovo prvi posjet Hrvatskoj u sklopu kojeg će održati predavanje na posebnom poduzetničkom događanju “Fail Conference - Uspješni o neuspjesima”.

Završni dio konferencije posvećen je razgovoru s poznatim poduzetnicima, Nenadom Bakićem i Antom Mandićem, koji će sa sudionicima podijeliti svoje poduzetničko iskustvo, priče o neuspjesima, lošim odlukama te kako ih prebroditi.

U sklopu konferencije će se održati i coaching session s mladim hrvatskim poduzetnicima, Tomislavom Carom, Lukom Abrusom i Danielom Ackermannom, o suočavanju i pripremi za neuspjeh, koji će moderirati Jerry Colonna.

Konferencija će se održati 16. siječnja s početkom u 16h u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Nova cesta 7, 2. kat), a namijenjena je poduzetnicima i menadžerima te ostalim zainteresiranim sudionicima.

Broj mjesta na konferenciji je ograničen stoga zainteresirani sudionici ulaznicu mogu osigurati već danas po cijeni od 99 kuna.

Program konferencije je dostupan na stranicama failconf.fiveminutes.eu.