EXIT FESTIVAL 2020 RE:START

EXIT FESTIVAL 2020 RE:START

Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Naziv Cijena Količina
PROMO FESTIVALSKA ULAZNICA

Naknada za izdavanje ulaznice: 15.00 kn po ulaznici

450.00 kn
Ulaznica omogućava ulazak (od 19:00 do 03:00) na festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Ulaznica vrijedi isključivo za državljane Republike Hrvatske.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA

Naknada za izdavanje ulaznice: 15.00 kn po ulaznici

2000.00 kn
Ulaznica omogućava ulazak (od 19:00 do 03:00) na festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Omogućuje pristup na: VIP GOLD Main Stage i Dance Arena, VIP Terasa, zasebno zamjensko mjesto. Ulaznica vrijedi isključivo za državljane Republike Hrvatske.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

O događaju

EXIT festival bit će održan od 13. do 16. kolovoza ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a kako najavljuju organizatori, ovogodišnje izdanje će se u kolovozu održati s najmanje 20 bina i zona širom tvrđave, među kojima su Glavna bina, kolosalna mts Dance Arena, Latino Stage, Beats bina, X-Bass Pit, Urban Bug, te uvijek prepune Guarana AsFM i Gaia Experiment Trance Stage.

Pored brojnih zona za odmor i okrepljenje kao što su Foodland zone, posebno mjesto i ove godine zauzet će omiljena Pachamama zona, dok će povijesno mjesto susreta i ove godine biti Wenti Wadada Reggae Stage u ovogodišnjem specijalnom izdanju. Organizatori napominju da ovo nije konačan popis, te da su moguća dodatna proširenja bina i pratećih sadržaja po kojima je EXIT poznat u svjetskim okvirima.

Kao što je i prethodno najavljeno, festival će se uskladu sa službenim mjerama realizirati u suradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije, kako bi svi posjetitelji, izvođači, kao i članovi tima koji sudjeluju u organizaciji bili maksimalno zaštićeni.

Trenutno su u prodaji ulaznice za EXIT festival po cijeni od 450 kn, a svi festivalski fanovi koji su nabavili svoju ulaznicu u periodu prije obustavljanja prodaje, imat će priliku odlučiti žele li iskoristiti svoju ulaznicu za izdanje festivala u kolovozu, zamijeniti za festival sljedeće godine ili refundirati svoju ulaznicu u skladu s uvjetima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odgođene zbog pandemije, a o čemu će biti na vrijeme obaviješteni.

* Ulaznice su valjane samo za državljane Republike Hrvatske što će biti neophodno dokazati pokazivanjem osobne iskaznice prilikom zamjene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu valjane.

*Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamjenskim mestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamjeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije valjana.