EXIT FESTIVAL 2021

EXIT FESTIVAL 2021

Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Naziv Cijena Količina
FESTIVALSKA ULAZNICA

Naknada za izdavanje ulaznice: 15.00 kn po ulaznici

495.00 kn
Ulaznica omogućava ulazak (od 19:00 do 03:00) na festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Ulaznica vrijedi isključivo za državljane Republike Hrvatske.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA

Naknada za izdavanje ulaznice: 15.00 kn po ulaznici

2000.00 kn
Ulaznica omogućava ulazak (od 19:00 do 03:00) na festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Omogućuje pristup na: VIP GOLD Main Stage i Dance Arena, VIP Terasa, zasebno zamjensko mjesto. Ulaznica vrijedi isključivo za državljane Republike Hrvatske.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
ULAZNICA ZA KAMP

Naknada za izdavanje ulaznice: 15.00 kn po ulaznici

205.00 kn
Lokalna boravišna pristojba nije uključena u cijenu kamp ulaznice (oko 1,1 EUR po danu) i platit ćete je direktno na recepciji kampa. Ulaznica omogućava ulazak u kamp od 6.7. do 13.7.2021. Ulaznica vrijedi isključivo za državljane Republike Hrvatske.
EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih je razloga pomaknuto na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje bi moglo biti i najjače do sada!!
Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT od 8. do 11. srpnja 2021. godine održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona!

Svi EXIT fanovi koji sačuvaju svoju EXIT 2020 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, dobivaju ulaznice za dva sjajna festivala na jadranskoj obali - Sea Star Festival u Hrvatskoj i Sea Dance Festival u Crnoj Gori 2021, kao i 20% popusta na EXIT merch te više od 50% uštede u odnosu na konačnu cijenu ulaznice! !
Također, zadržavanjem ulaznice svi fanovi automatski dobijaju šansu da osvoje lifetime ulaznicu za EXIT, passove za pristup bini na mts Dance Areni, upgrade regularne ulaznice u VIP te EXIT modne pakete i majice!

Aktualna cijena vrijediti će najkasnije do subote, 8. kolovoza do kraja dana ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontigent.

Svi koji ne žele sačuvati ulaznicu za 2021 i ostvariti brojne pogodnosti, moći se pokrenuti proces povrata od 10. kolovoza 2020. godine. Detaljne informacije o tome kako ostvariti povrat biti će objavljene 10. kolovoza na službenim stranicama EXIT festivala.

 

* Ulaznice su valjane samo za državljane Republike Hrvatske što će biti neophodno dokazati pokazivanjem osobne iskaznice prilikom zamjene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu valjane.

*Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamjenskim mestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamjeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org. Oštećena narukvica nije valjana.