EXIT FESTIVAL 2020 RE:START

[OTKAZANO] EXIT FESTIVAL 2020 RE:START

location-iconPetrovaradinska tvrđava, Novi Sad

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za EXIT FESTIVAL 2020 RE:START, 13.08.2020. - 16.08.2020. u Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Događaj je odgođen i novi datum održavanja je od 08.07.2021. do 11.07.2021.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 25.08.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

***
EXIT festival bit će održan od 13. do 16. kolovoza ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a kako najavljuju organizatori, ovogodišnje izdanje će se u kolovozu održati s najmanje 20 bina i zona širom tvrđave, među kojima su Glavna bina, kolosalna mts Dance Arena, Latino Stage, Beats bina, X-Bass Pit, Urban Bug, te uvijek prepune Guarana AsFM i Gaia Experiment Trance Stage.

Pored brojnih zona za odmor i okrepljenje kao što su Foodland zone, posebno mjesto i ove godine zauzet će omiljena Pachamama zona, dok će povijesno mjesto susreta i ove godine biti Wenti Wadada Reggae Stage u ovogodišnjem specijalnom izdanju. Organizatori napominju da ovo nije konačan popis, te da su moguća dodatna proširenja bina i pratećih sadržaja po kojima je EXIT poznat u svjetskim okvirima.

Kao što je i prethodno najavljeno, festival će se uskladu sa službenim mjerama realizirati u suradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije, kako bi svi posjetitelji, izvođači, kao i članovi tima koji sudjeluju u organizaciji bili maksimalno zaštićeni.

Trenutno su u prodaji ulaznice za EXIT festival po cijeni od 450 kn, a svi festivalski fanovi koji su nabavili svoju ulaznicu u periodu prije obustavljanja prodaje, imat će priliku odlučiti žele li iskoristiti svoju ulaznicu za izdanje festivala u kolovozu, zamijeniti za festival sljedeće godine ili refundirati svoju ulaznicu u skladu s uvjetima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odgođene zbog pandemije, a o čemu će biti na vrijeme obaviješteni.

* Ulaznice su valjane samo za državljane Republike Hrvatske što će biti neophodno dokazati pokazivanjem osobne iskaznice prilikom zamjene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu valjane.

*Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na EXIT Festival zamjenskim mestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamjeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije valjana.

Podijeli događaj: