EXIT FESTIVAL 2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

O događaju

EXIT Tribe te zove!

Sledeće godine se okupljamo u jedno veliko pleme u zajedničkoj misiji za očuvanje života na planeti!

LINE UP:

The CureGreta Van Fleet, Dimitiri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, Sofi Tukker, Tarja Turnen + mnogi drugi uskoro!

* * *

Najtopliji novogodišnji poklon!

Samo za praznike svaka EXIT karta vodi te na MORE!

Kupovinom ulaznice za EXIT festival u toku novogodišnjih praznika, na poklon se mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima:
SEA STAR festival (24-25 Maj, Stella Maris, Umag, Hrvatska)
SEA DANCE FESTIVAL (kraj avgusta - datumi će uskoro biti objavljeni, Budva, Crna Gora)*

*Uslov za sticanje besplatnih ulaznica za Sea Star i Sea Dance je registracija u periodu od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak.
Više informacija na exitfest.org

BITNE NAPOMENE:

Ulaznice vrijede isključivo za državljane Republike Hrvatske. Navedeno će biti nužno dokazati predočenjem osobne iskaznice ili putovnice prilikom zamjene ulaznice za narukvicu.

EN: Tickets are valid exclusively for Croatian citizens. Citizens from other countries will not be able to enter with this ticket.

FESTIVALSKE ULAZNICE: Ulaznicu ćete zamijeniti za narukvicu na zamjenskim mjestima na samom festivalu. Narukvica Vam omogućava ulazak na festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zamjeni bit će pravovremeno dostupne prije samog početka festivala na službenim stranicama festivala. Oštećena narukvica nije važeća.

KAMP ULAZNICE: Svoju KAMP ULAZNICU zamijenit ćete za kamp narukvicu. Kamp narukvice nisu važeće za ulazak na festival. Lokalna boravišna pristojba nije uključena u cijenu kamp ulaznice (oko 1,1 EUR po danu) i platit ćete je direktno na recepciji kampa. Kamp narukvice nisu validne za ulazak na festival.