EvenTura - Tko pjeva, zlo ne misli

EvenTura - Tko pjeva, zlo ne misli

location-iconZrinjevac, kod Glazbenog paviljona, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za EvenTura - Tko pjeva, zlo ne misli, 20.04.2024. u Zrinjevac, kod Glazbenog paviljona, Zagreb

EvenTura je nevjerojatan spoj gradske ture s angdotama iz povijesti Zagreba i filmom Tko pjeva, zlo ne misli!
instagram: eventura_zagreb

Kroz rijetko viđene fotografije grada, zabavni kviz i neočekivane izazove provest ćemo vas kroz centar grada do starih gornjogradskih kavana, saznat ćete tko su bili najbolji zagrebački gradonačelnici, koliko ima skrivenih i važnih natpisa po pročeljima zgrada, kako se razvijala proizvodnja pića u gradu i još puno toga, a podsjetnika na Franju Šafraneka, gospona Fulira i simpatične sestre Anu i Minu neće nedostajati!

Naša kviz-tura završava zabavnim druženjem uz piće i štrukle, ali i završnim izazovom koji uvijek jednako zabavi i iznenadi naše goste! EvenTura nije obična gradska tura... s ove ture otići ćete s poklonima, super iskustvom i novim informacijama koje ćete danima prepričavati! 
Nalazimo se na Zrinjevcu, kod Glazbenog paviljona, a prepoznat ćete nas po natpisu EvenTura i prigodnoj zagrebačkoj glazbi iz našeg zvučnika. Iznenadit ćemo vas već na samom početku...vjerujte! :)

 

 

Podijeli događaj: