Eurosong future show

Eurosong future show

location-iconHrvatski dom u Križevcima, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Eurosong future show, 30.04.2023. u Hrvatski dom u Križevcima, Križevci

Udruga K.V.A.R.K., Pučko otvoreno učilište Križevci i umjetnička organizacija Canta predstavljaju EUROSONG FUTURE SHOW koji će se održati u nedjelju 30. 4. 2023. u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima s početkom u 20:00h!


Eurosong future show je glazbeno-satirična kazališna predstava čiji se sadržaj može sažeti u jednoj rečenici: Godina je 2290. i Elijeni (vanzemaljci) po prvi put gostuju na Eurosongu.
Novi kazališni projekt UO Canta vodi vas kroz svijet budućnosti koji se po mržnji i netoleranciji prema drugima i drugačijima ne razlikuje puno od današnjeg svijeta. Predstava je koncipirana kao komična fabula isprepletena nizom glazbenih brojeva koje glumci/glazbenici izvode uživo na sceni. Progovarajući o diskriminaciji drugih po osnovi nacionalnosti, seksualne orijentacije ili vjere, kao i o političkom oportunizmu, korupciji i nasilju, Eurosong future show ne štedi nikoga. Osim puno smijeha i dobre zabave, protkanog uličnim žargonom, nakon odgledane predstave možete zastati i zapitati se o vlastitim predrasudama u doživljavanju drugih i drugačijih.
O ovom kazališnom djelu Tomislav Kurelec piše:
Ivan Leo Lemo je kao redatelj interprete potaknuo da dosegnu svoje vrhunce u skladnom povezivanju glumačkih i glazbeničkih elemenata scenskog izraza, dajući im dodatnu vrijednost precizno vođenim pokretom koji je obogatio cjelovitost Eurosong future showa efektnim elementima fizičkog teatra, ostvarujući tako atraktivni i vrlo neobični suvremeni kabaret.

LINK NA TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=o0q9e45JZv8
ULAZNICE: 6 €/45,21 kn

Podijeli događaj: