Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

ERAS NIGHT / 25. 11. 2023. @Metropolis Club

ERAS NIGHT / 25. 11. 2023. @Metropolis Club

location-iconklub Metropolis, Zagreb

ERAS NIGHT / 25. 11. 2023. @Metropolis Club

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ERAS NIGHT / 25. 11. 2023. @Metropolis Club, 25.11.2023. - 26.11.2023. u klub Metropolis, Zagreb

Hint Events & Metropolis Club otvaraju novu dimenziju priče u Zagrebu!

Mjesecima nas cijeli svijet bombardira klipovima s turneje - od šarenih outfita do zanemarivih greškica - no sad je kucnuo čas da i domaći ljubitelji Taylor Swift izvuku iz ormara svoje šljokičaste haljine i sakoe, ponove lyricse i jednu noć prožive pravu ERAS NIGHT ft. DJ GocYe!

U subotu 25. 11. u Metropolis Clubu od 21:30h do 03:00h vas čeka brutalna večer hitova i deep cuts vrhunske Taylor Swift pod vodstvom DJ-a GocYea.

Event je 18+.

Za top večer pripremaju se special edition TS kokteli, a postoji i mogućnost rezervacije posebnog VIP champagne problems separea (info ispod).

Dođite se rasplesati u maglici lavande i šljokica na plesnom podiju i budite happy, free, confused i nimalo lonely at the same time.

Posebno uređenje, vrhunska rasvjeta i još puno toga vas očekuje u ovoj drugačijoj i posebnoj dimenziji partyja!

Ulaznice za event nabavite u sustavu ENTRIO.HR po cijeni od 5 eura te na ulazu u klub po cijeni od 8 eura.

Više (info & ulaznice): 091 / 440 – 0302, Metropolis Club

VIP champagne problems separe - rezervacije na 091 / 440 – 0302

Instagram @eras.night / FB: Eras Night

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.