Endless Boogie u Vintageu

Endless Boogie u Vintageu

location-iconVintage Industrial Bar, Zagreb

Endless Boogie u Vintageu

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Endless Boogie u Vintageu, 18.07.2024. - 19.07.2024. u Vintage Industrial Bar, Zagreb

UTORAK, 18.07.2023.
Endless Boogie
Vrata 20:00 | Koncert 21:15
Ulaznice: 15,00 € / 18,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska 160)

Točno godinu dana nakon premijernog nastupa u Hrvatskoj, na isti datum, vraća nam se majstorski rock kvartet Endless Boogie, koji od 1997. glazbu kroje kroz kraut stoner boogie blues.

Uigrana interakcija dvije gitare s hipnotičkom osnovom mantre, atraktivne solo dionice uz pulsirajuću ritam sekciju i ponekad pjevanje, a ponekad nasumično šamansko nabrajanje.


Diskografija:
Focus Level (2008)
Full House Head (2010)
Twenty Minute Jam Getting Out Of The City (2011)
Long Island (2013)
Vibe Killer (2017)
Admonitions (2021)

https://endlessboogie.bandcamp.com/music
https://badmusicforbadpeople.com/endless-boogie/

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.