Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KinoEdison

Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KinoEdison

location-iconKino Edison, Karlovac

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KinoEdison, 21.04.2024. u Kino Edison, Karlovac

U nedjelju 21.04. od 20h u Kino Edison u Karlovcu stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu "Dupla Doza".

Pretprodaja: 12 €
Na dan: 14 € 
Prodaja:
➤ ONLINE: ovdje
➤ FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ TISAK media
Trg Matije Gupca 1, Karlovac
Radno vrijeme: pon-sub 8:00-20:00, ned zatvoreno
Kontakt: 099 364 4174
➡ GHETALDUS
Ivana Kukuljevića 1, Karlovac
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 20:00, Sub 08:00 - 13:00
Kontakt: 00385 47 601 412
➡ ONLINE entrio.hr

Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i "najluđim" stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom...
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Podijeli događaj: