Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KaštelPula

Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KaštelPula

location-iconKaštel, Pula

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Ulaznica Dupla Doza - PRETPRODAJA

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

12.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KaštelPula, 27.07.2024. u Kaštel, Pula

U subotu 27.07. od 21h na pulski Kaštel stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu "Dupla Doza".

Cijena ulaznice: 12€ pretprodaja/14€ na dan izvedbe

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Activa Travel Pula - Scalierova 1, Pula // Radno vrijeme: Pon - Pet 09:00 -17:00, Sub 09:00 - 13:30, nedj i praznikom zatvoreno0
➡ TISAKmedia Pula- Flanatička ulica 1, Pula // Radno vrijeme: pon-pet 8:00-20:00, sub 8:00-14:00, ned zatvoreno
➡ NA ULAZU od 20h ako ostane ulaznica.

Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i "najluđim" stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom...
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.