Dunja Knebl i Zoran Majstorović - ciklus etno glazbe

[OTKAZANO] Dunja Knebl i Zoran Majstorović - ciklus etno glazbe

location-iconSpomen dom, Pazin, Pazin

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dunja Knebl i Zoran Majstorović - ciklus etno glazbe, 29.11.2023. u Spomen dom, Pazin, Pazin

Zoran Majstorović i Dunja Knebl stižu u Pazin, u sklopu ciklusa etno glazbe, kako bi predstavili svoj posljednji album "Sonce". 

"Sonce, ta usijana i gotovo savršena kugla s kojom živimo svaki dan, glavni je motiv u velikom broju tradicijskih pjesama u kojima personificira različite stvari, ideje, pojave i osjećaje. Kao što nam svaki dan počinje i završava s njime, tako i ovaj album počinje i završava sa pjesmom u kojoj Sonce simbolizira cijeli niz emocija. Kada smo, iz prebogatog bazena Hrvatske tradicijske glazbe, birali skladbe koje ćemo snimiti na ovom albumu prvenstveno smo se vodili pričama koje pjesme pričaju i idejom zvuka koji smo htjeli dobiti. Svaka pjesma je zasebna priča, i tekstualno i glazbeno, i htjeli smo svaku od njih ispričati na način da emocije koje tekst sadrži budu upotpunjene glazbenom podlogom koja će im odgovarati senzibilitetom, bojom i teksturom. Budući da sam znao da ćemo Dunjin glas i moje akustične žičane instrumente snimati uz gudački kvartet, zvuk koji sam imao na pameti nazvao sam komorna folk glazba, kako bih sebi i svima koji su uključeni u proces realizacije ovog albuma što lakše dočarao zvuk koji tražim. Sve priče koje ove pjesme pričaju satkane su od svakodnevnog životnog tkiva i kao što im je tematika bila aktualna u vremenu kada su nastale tako je aktualna  danas i biti će i budućnosti. Bilo ih je zaista veliko zadovoljstvo snimiti i nakon cijelog ovog procesa pred nama i vama je Sonce, naša audio bajka."

 

Zoran Majstorović

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.