DUDEK SI BIL I BOŠ OSTAL - KUD Gruntovec - 10. Ljeto na Šoderici

[OTKAZANO] DUDEK SI BIL I BOŠ OSTAL - KUD Gruntovec - 10. Ljeto na Šoderici

location-iconJezero Šoderica, Koprivnica, Koprivnica

DUDEK SI BIL I BOŠ OSTAL - KUD Gruntovec - 10. Ljeto na Šoderici

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DUDEK SI BIL I BOŠ OSTAL - KUD Gruntovec - 10. Ljeto na Šoderici, 04.07.2024. u Jezero Šoderica, Koprivnica, Koprivnica

Najpoznatiji i najaktivniji KUD Gruntovec, odnosno članovi udruge Sigečko srce iz Sigeca, mjesta u kojem je sedamdesetih godina prošlog stoljeća snimana kultna TV serija „Gruntovčani“, dolaze na Šodericu. Legendarni likovi Dudeka, Regice, Cinobera, Presvetlog i ostalih koje tumače glumci amateri, na duhovit način sada pričaju neke nove, suvremene priče, ali tako da u potpunosti zadržavaju duh i atmosferu nekadašnjeg sela. Ova vesela družina nastupa po cijeloj Hrvatskoj, ali i Sloveniji i predstavljaju svoj podravski kraj.

Smijemo se na 10. Ljetu na Šoderici! 
📍 GDJE? jezero Šoderica - rukometno igralište
📆 KADA? Od 20.06. - do 25.07.2024.
* U slučaju lošeg vremena, predstava će se igrati u Društvenom domu u Legradu

 

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.