DU'ART @ Jarun

DU'ART @ Jarun

Jarun, Zagreb

O događaju

lokacija | place: jezero Jarun
datum | date: 29.08.2020.
start | početak: 21:00h - 04:00h end | kraj
official after hours @ Boogaloo: 02:00 - 10.00h

LINE-UP 

► DU'ART
► PETAR DUNDOV
► F.O.R.M. live
► DJ JOCK b2b SHIPE

Vrijeme je za treću plovidbu po zagrebačkom Jarunu ovoga ljeta, ali uz turbulentnije ritmove!
Future Scope najavljuje još jedno veliko izdanje čiji će line up krasiti, jedno od najatraktivnijih imena portugalske techno scene, Du’Art. Du’Art ime je koje redovno bilježi svoj trag po svjetski poznatim klubovima i festivalima, a sada će ispisati još jednu uspomenu s nama. Već je ranije osvojio srca zagrebačke publike, a ne sumnjamo da će 29. kolovoza na zagrebačkom Jarunu ojačati svoju povezanost. Pripremite se jer očekuje nas još jedna oluja techno ritmova.
Uz Du’Arta, line up će i ovoga puta upotpuniti Petar Dundov, jedan od najistaknutijih domaćih DJ-eva i producenata. Njegov dugi glazbeni staž vidljiv u njegovim setovima kroz koje se isprepliće niz zvukova koji će vas istovremeno natjerati na ples, ali i emocionalno dotaknuti.
Ni ovo izdanje neće ostati ispisano bez b2b dua, DJ Jocka i Shipea koji se s nevjerojatnom lakoćom upotpunjuju glazbenim selekcijama i gotovo da si čitaju misli koliko se njihovi izbori zajedno stapaju u jedno.
Još jedan duo pridružit će se spomenutim imenima, a radi se o F.O.R.M. live! koji se ne vole žanrovski ograničavati već se prepuste osjećaju i izvuku iz njega ono najbolje.
Pridružite nam se ispisati još jedno poglavlje na kojem ćemo se oprostiti od ljetnih avantura i pripremiti za grijanje u klubu Boogaloo!