Entrio

DRONEfest, najveća poslovno-tehnološka konferencija o bespilotnim letjelicama

DRONEfest, najveća poslovno-tehnološka konferencija o bespilotnim letjelicama

Plaza Event Centar, Zagreb

Naziv Cijena Količina
DRONEfest Puna cijena
1250.00 kn
Uključuje: pristup predavanjima, radionicama i izložbenom prostoru kroz dva dana trajanja konferencije, sadržaje tijekom trajanja konferencije i pristup prezentacijama u digitalnom obliku.
DRONEfest Studentska
250.00 kn
Uključuje: pristup predavanjima, radionicama i izložbenom prostoru kroz dva dana trajanja konferencije, sadržaje tijekom trajanja konferencije i pristup prezentacijama u digitalnom obliku. Potrebno je organizatoru dostaviti potvrdu o studiranju putem maila na prijava.dronefest@in2.eu
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

O događaju

Druga regionalna konferencija o bespilotnim letjelicama

DRONEfest je najveća konferencija o bespilotnim letjelicama u regiji. Jednom godišnje okuplja stručnjake, amatere, poslovnu i akademsku zajednicu te državne institucije s namjerom da promovira i izgradi jednu od industrija budućnosti – industriju bespilotnih letjelica i ono što je najvažnije njihovu primjenu u poslovanju. Konferencija je najvažnija regionalna platforma za povezivanje onih koji razvijaju rješenja, definiraju pravila te potencijalnih korisnika i kupaca.

Glavne teme konferencije uključuju trendove u industriji te mogućnosti komercijalne primjene dronova u različitima poslovnim područjima (poljoprivreda, foto & video, promet, zaštita i spašavanje, građevina…)