DroneDays 2023

DroneDays 2023

location-iconFER, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DroneDays 2023, 04.05.2023. - 05.05.2023. u FER, Zagreb

DroneDays je dvodnevni skup o bespilotnim letjelicama koji će se održati 4. i 5. svibnja 2023. godine u Zagrebu (Hrvatska). Program se sastoji od pozvanih predavanja i sajma poduzeća, a fokusira se na primjene bespilotnih letjelica i industrije krajnjih korisnika. DroneDays je mjesto susreta operatora i korisnika iz zajednica industrije, akademije, krajnjih korisnika, te također i regulatornih tijela.

Ulaznica vam omogućuje pristup svim predavanjima, panel raspravama, izložbenoj zoni, letačkoj zoni i društvenim događajima tijekom cijelog događaja. Osim toga, ulaznica uključuje materijale događaja i ručak za oba dana kako biste u potpunosti mogli uživati u svim aktivnostima. 

  

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.