DOSLOVCE - Aleks Curać Šarić - stand up comedy show - by LAJNAP

DOSLOVCE - Aleks Curać Šarić - stand up comedy show - by LAJNAP

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DOSLOVCE - Aleks Curać Šarić - stand up comedy show - by LAJNAP, 13.12.2023. u Klub Sax!, Zagreb

'DOSLOVCE' - One Man Show kojeg će Aleks Curać Šarić izvesti 13.12.2023. u Klubu SAX!

ŠTO JE DOSLOVCE?
Aleksov treći one man show nazvan je 'DOSLOVCE' jer to je poštapalica po kojoj je Aleks poznat pa je bilo samo prirodno da tako nazove svoju novu cjelovečernju predstavu.

TKO JE ALEKS CURAĆ ŠARIĆ?
Stand up komičar iz Rijeke – Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006. Danas iza sebe Aleks ima zavidan broj nastupa od kojih je poveći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj. Osim u susjednim državama Aleks svoje nastupe izvodi na engleskom.
Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi. Pogledati nastup od 15-20 minuta nije jednaka stvar kao uživati u cijelovečernjem nastupu gdje publika doživi puno veću dozu Aleksove životne filozofije koja ima najveću ulogu u stvaranju njegovog stand up materijala. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko Aleksovi nastupi su osobni iz jedno jedinog razloga, a to je da se što bolje doživi njegov materijal.
Više o Aleksu možete saznati na njegovoj službenoj stranici www.aleks.lol.

Podijeli događaj: