Doris Dragović - u perivoju Novih dvora bana Jelačića, Zaprešić

Doris Dragović - u perivoju Novih dvora bana Jelačića, Zaprešić

Novi Dvori bana Jelačića, Zaprešić

O događaju

Zamislite predivnu toplu ljetnu večer. Sjedite u perivoju s pogledom na dvorac prepušteni zvucima sjajne glazbe.
BAN. GLAZBA. USPOMENA. Tri riječi, jedna čarolija!

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas na jedinstveni glazbeni spektakl, koncert jedne od najvećih glazbenih diva u regiji, DORIS DRAGOVIĆ! U intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva u srcu grada Zaprešića, uživajte u neponovljivoj glazbenoj čaroliji.

Dalmatinska diva posljednji je put u Zagrebu nastupila 2019. godine kada je zagrebačka Arena bila rasprodana dva mjeseca prije samog koncerta. Sada je s nestrpljenjem očekujemo u prekrasnom ambijentu Novih dvora bana Jelačića 03. rujna kada ćemo uživati u bezvremenskim hitovima poput „Željo moja“, „Jedini“, „Sedam mora, sedam gora“, „Baklje Ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“ i mnogim drugim uspješnicama.

Prepustite se glazbenoj čaroliji ispred dvorca bana Jelačića. Okruženi višestoljetnom šumom pod zvjezdanim nebom i uz pjesme jedne od najvećih glazbenih diva uživajte u magičnom, gotovo nestvarnom ugođaju.

NAPOMENA: Koncert se održava na otvorenom sukladno propisima i epidemiološkim mjerama te će među posjetiteljima biti osiguran razmak sjedenjem od 1,5 m zbog čega nije potrebno predočiti COVID potvrdu za prisustvovanje koncertu.

U slučaju najave lošeg vremena na dan održavanja koncerta molimo pratiti obavijesti na sustavu Entrio i na www.visitzapresic.hr o mogućoj odgodi koncerta. Rezervni termin u slučaju lošeg vremena je petak, 10. rujna.


www.visitzapresic.hr

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 30%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja

Preporučujemo nošenje zaštitne maske prilikom dolaska i odlaska s koncerta; kao i tijekom kretanja, do dolaska na mjesto sjedenja.