Đurologija @ Križevci

Đurologija @ Križevci

location-iconVelika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Đurologija @ Križevci, 17.12.2023. u Velika dvorana Hrvatskog doma u Križevcima, Križevci

DOBAR IZLAZAK PREDSTAVLJA:
“ĐUROLOGIJA”
BRANKO ĐURIĆ ĐURO

17.12.2023. NEDJELJA, KRIŽEVCI
VELIKA DVORANA HRVATSKOG DOMA


Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 470 puta i vidjelo ju je preko 300.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!


INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Promo ulaznice: 9 EUR (rasprodano)
Rane ulaznice: 13 EUR (limitiran broj)
Regularne ulaznice: 15 EUR

Direktan link za online ulaznice:
https://www.entrio.hr/event/tin-sedlar-roditeljski-sastanak-15204

Fizičke ulaznice kupite na ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima:
MBE Križevci. Mail Boxes Etc., Ulica bana Josipa Jelačića 1

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.