Distune vam predstavlja... KopajOvo! BOROVICH - LOVE edition

Distune vam predstavlja... KopajOvo! BOROVICH - LOVE edition

Klub Palach, Rijeka

O događaju

Distune vam predstavlja:

BOROVICH – LOVE edition

mjesto: OKC Palach, Rijeka
dan i datum: subota, 10.01. 2015.
početak: 23h
ulaznice:10/20/30,00kn
pretprodaja: Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a) i u sustava Entrio.hr

KopajOvo!
http://smedisecer.net/
http://www.facebook.com/KOPAJOVO/

DJ Borovich ili ti Nenad Borović je drag, tih čovjek, skromno odjeven (voli traper košulje i jakne), sa gustom bradom i neurednom dužom kosom malo ispod uha. Nikada nije pratio niti prati balkansku politiku. Namjerno je s početka 90s izbjegao služenje vojnog roka, a za nogomet tvrdi da to može biti i zanimljivija igra . U životu nije pogledao niti jednu tekmu u cijelosti. Ok, pokušao je par puta, al nije išlo.
Najveće strasti/ljubavi/životni stimulansi ovog finog i veselog momka sa suzom u ljevom oku su: žena kao nevjerovatno stimulativno biće, prijatelji, vinili puni groova i okretanje istih na gramofonima ispred prijatelja na velikom razglasu, kuhanje i uživanje u hrani, vrhunska vina i rakija, cannabis, a i spore šetnje istom rutom svakog dana kada pokušava uočiti razlike ili ono što nije primjetio prethodnog dana.
Kao mali je sakupljao limenke od piva i sokova i filmske plakate te onda kazete, a onda je sve to ubrzo zamjenio sa sakupljanjem rijetkih i manje rijetkih vinila što i danas svakodnevno radi. Prva ploča koju je dobio od tate za 6. rođendan, a koju je sam izabrao i ponijeće je sa sobom je: MOTORHEAD – The Ace of spades. Zadnja koju je kupio, a tokođe će je ponijeti je : EDDIE C – farmer god – Red motorbike 9. Pogodite što je sve između prve i zadnje ploče Borovicheve kolekcije i što će to vrtiti. Glazba je za Borovicha duševna hrana bez koje život smatra nezamislivim i besmislenim.
U subotu 10.01. BOROVICH će pokušati utjecati na brisanje dimenzije vremena, povećanje koncentracije ljubavi u prostoru te mijenjanja parametara gravitacije u korist onih koji se budu našli na dance flooru. S obzirom da je ljubav jedini sastojak Borovichevog srca, a ovog puta će biti 100% otvoreno - očekuje nas par sati čiste ljubavi !

Što se tiče stila glazbe koja nas očekuje Borovich poručuje sljedeće:
„ jako se veselim gostovanju kod super cool ekipe KOPAJ OVO! Nema šminke, samo ljuti groove Za Palach spremam selekciju ploča koja me trenutno najviše pokreću. Ponajviše je to, kako volim zvati, extended kraut disco: dugi repetativni vreli plesni groove. Nije bitno o kojem žanru se radi, niti o kojem izvođaču, bitna je samo magija u groovu koja te nosi kao rijeka ljubavi :))) I tako, psychedelic world wide organic and syntetic groove..''

U slobodno vrijeme kada ne kopa vinile Borovich s Matom Škugorom pod krovom Žednog uha organizira lude RnR, jazz, elektronske i ine koncerte, festivale, a tad se plati i koji račun režija...Ljeti se voli kupati gol na jugu Hvara i gledati dalekozorom brodove na pučini koji prolaze...

Vidimo se u Palachu na ljubavnim tepihu